Seneste nyt

Få de seneste nyheder fra og om Fyn lige her.

Odense Håndbold bankede Viborg HK

En flot offensiv første halvleg dannede grobund for Odense Håndbold, der søndag besejrede Viborg HK med 34-29 i Kvindeligaens slutspil.

Det var ikke mange ting, der ikke fungerede angrebsmæssigt i første halvleg for Odense, hvor anden halvleg dog var en mere sjusket omgang med flere tekniske fejl.

Med sejren topper Odense slutspilsgruppe 2 med fem point. Ikast Håndbold ligger toer med fire point, men spiller senere mod København Håndbold, der er uden point. Det samme er Viborg.

Kampen mellem Odense og Viborg startede i et højt tempo, hvor begge holds defensiver havde det svært, og der nærmest blev byttet mål.

Efter 13 minutter stod der 8-8 på scoringstavlen, og den høje scoringsfrekvens fortsatte.

Som et modsvar til den hullede defensiv forsøgte Odense sig i et offensivt 5-1-forsvar, og det gjorde, at Viborg for en periode gik i stå angrebsmæssigt.

Samtidig fortsatte fynboerne med at score efter behag, hvor særligt kontramaskinen fungerede.

Generelt var der ikke meget offensivt fra Odense, der ikke fungerede i første halvleg, hvor fynboerne også flere gange viste prøver på flot og tempofyldt angrebsspil, hvilket gav en fynsk pauseføring på 18-13.

Odenses offensive festfyrværkeri fortsatte i begyndelsen af anden halvleg, hvor spillerne på det fynske hold hele tiden skiftevis bød sig til.

I løbet af anden halvleg tog Viborg bedre fat i defensiven, og samtidig begyndte Odense at lave flere tekniske fejl og var ukoncentreret i angrebsenden.

Det gav midtjyderne muligheden for at komme tilbage i kampen, men gæsterne manglede den sidste kvalitet, og dermed kom Viborg aldrig tættere på end tre mål.