Få de seneste nyheder fra og om Fyn lige her.

OB misser europæisk fodbold igen efter målfest

OB havde stadig håb om en syvendeplads i Superligaen, der giver mulighed for europæisk fodbold næste sæson, men det glippede lørdag i sæsonens sidste superligakamp.

FC Midtjylland vandt 4-2 og snupper syvendepladsen.

Midtjyderne kom foran på et straffespark efter 28 minutter, og selv om Mads Frøkjær udlignede på endnu et straffe seks minutter senere, gik der kun to minutter, før fynboerne igen var bagud.

Efter 2-1 ved pausen øgede jyderne føringen yderligere i starten af anden halvleg til 3-1. Der var aldrig reelt tvivl om, at OB ikke ville få den sejr, der skulle til for at få en mulighed for en billet til Conference League.

Med 4-2-nederlaget slutter OB sæsonen på en skuffende ottendeplads - 18 point over nedrykningsstregen. AC Horsens og AaB rykker ned i 1. division.

OB har ikke spillet europæiske kampe siden 2011.