Drømmen om at få en af de eftertragtede Michelinstjerne lever på Fyn.
De fynske kokke holder vejret og håber, at de får del i de første Michelinstjerner, der nogensinde uddeles uden for København og Århus.
Man er naturligvis lidt spændt, og man er måske overrasket over, at man bliver nævnt, og det synes jeg er er positivt, forklarer Thomas Pasfall, som er ejer af Restaurant Passfall, der måske kan få en michelinstjerne.
Denne gang forventer de fleste madentusiaster et gennembrud for de topkokke i provinsen, der hidtil er blevet overset. MenThomas Pasfall selv er ikke helt overbevist.
- Michelin er jo lidt konservative. Selvfølgelig er man begyndt at komme uden for Aarhus, men det tog også 15-20 år, inden man nåede Aarhus, og lige pludselig skal Odense eller Fyn med på anden tur, det tror jeg, der kommer til at gå lidt flere år med, forklarer han.
Udover restaurant Pasfall står Falsled Kro og Restaurant Lieffroy i Nyborg også på listen over mulige kandidater.
Se hele interviewet med Thomas Pasfall her