Så hæderen fortsætter med at drysse ned over OL-guldvinderen, der for bare en uge siden blev kåret til Årets Sportsnavn af Danmarks Idrætsforbund og fik prisen BT's Guld kåret af 40 udvalgte sportsfolk.
Lasse Norman Hansen gik dog glip af både klapsalverne og konfetti fra kulissen, da han i Odense Idrætshal vandt den flere end 60 år gamle fynske pris.
For en OL-guldvinder kan ikke tillade sig at sætte sig tilbage på sadlen for at nyde synet af medaljerne og de mange priser - næh, han skal træne videre mod nye mål, og for Lasse Norman Hansen venter både seks-dages løb i Ballerup og et bane-VM i den nærmeste fremtid.
Derfor er han taget udenlands på træningslejr med landsholdet.
I stedet kunne hans mor hjembringe beviset på, at hendes søn er den bedste sportsmand på Fyn lige nu - en bronzestatuette ved navn "Sejr" udført af kunstneren Jens Galschiøt.
Flot fynsk sportsår
Og det betaler sig for de fynske sportsfolk at gøre en indsats i træningen. Blandt Lasse Norman Hansens konkurrenter til titlen Årets Sportsnavn på Fyn kunne man finde OL-sølvvinderen Mathias Boe og to OL-fjerdepladser i form af roeren Anne Lolk og svømmeren Rikke Møller Pedersen.
Netop Rikke Møller Pedersen, der også har sikret sig både VM- og EM- guldmedaljer i 2012, fik æren af at råbe vinderen af Årets Sportsnavn op fra scenen i Odense Idrætshal.
I år spiller Årets Fund også håndbold
For bare to år siden blev Lasse Norman Hansen kåret til Årets Fund ved Sportslørdag, så det er noget af en arv, der skal løftes af de 18-årige håndboldpiger Freja Cohrt Kyndbøl og Annika Meyer.
Sammen blev de kåret til Årets Fund 2012 for at have været på det U-18 landshold der i sommer sikrede sig VM-guld i Montenegro.
Det er andet år i træk, at prisen til Årets Fund går til håndboldspillere. Sidste år var det GOG-drengene Kristian Pedersen, Kristian Bonefeld, Kasper Kildelund, Sebastian Thor, Oliver Pedersen og Kristian Larsen, der løb med prisen.
Freja Cohrt Kyndbøl spiller nu i Randers HK, men har en fortid som HC Odense spiller, og her spiller også Annika Meyer.
Mestre, idrætsleder og klubber blev hyldet
Odense Symfoniorkester sørgede for, at alle vindere ved fjerde udgave af Sportslørdag i Odense Idrætshal blev fejret med fanfarer.
Ikke mindst alle de danske og internationale mestre fra Fyn, som var midtpunkt i en konfettiregn i starten af det store kåringsshow.
Fanfare var der også til Årets Idrætsleder i Odense, Bjarne Christensen, der er hovedformand i Fjordager Idrætsforening.
Det er Samvirkende Idrætsklubber i Odense, der har valgt Bjarne Christensen som Årets Idrætsleder, fordi han igennem syv år har forstået at tilgodese alle 12 afdelinger i den store klub i det nordøstlige Odense, og fordi han engagerer sig bredt i sit lokalområde.
Fynske Idrætsforbund uddelte Fynsk Idræts Initiativpris til Næsby Boldklub, der også har stor betydning for lokalsamfundet, men samtidig satser på veluddannede trænere og derfor har plads til både leg og division.
En anden fodboldklub, der blev hyldet ved Sportslørdag var Langeskov IF. For andet år i træk var klubben nomineret til Albaniprisen til Årets Fynske Fodboldklub - og i år kunne Langeskovs børnespillere, der var med på scenen juble højest, da vinderern blev udråbt af tidligere landstræner Sepp Piontek.
Langeskov IF får prisen, fordi klubben forstår at have en stærk organisation, hvor medlemmerne involverer og engagerer sig.