Tinderbox afslører første navn til den elektroniske scene

Den hollandske verdensstjerne Armin van Buuren er første navn, Tinderbox afslører fra årets Magicbox-program.

Nu afslører Tinderbox årets første navn til at sætte gang i festerne på Magicbox scenen denne sommer. 

Det er den hollandske verdensstjerne Armin van Buuren, der topper musikprogrammet på den elektroniske scene i Tusindårsskoven. 

Den GRAMMY- nominerede DJ og producer har ifølge bookerne ved Tinderbox været en af bannerførerne inden for EDM, hvor han blandt andet har spillet en stor rolle i udviklingen af trance-genren.

- Armin van Buuren er den absolut mest ønskede artist til Magicbox. Vi fik ham endelig bekræftet i 2020, hvilket desværre blev spoleret af covid-19, men i 2023 passede det heldigvis ind i tour- planerne igen, skriver Peter Kjær, der er elektronisk booker, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Så nu kan vi langt om længe præsentere det største navn, der til dato har spillet på Magicbox, og det glæder vi os helt enormt til.

Verdens bedste DJ

Hvert år trækker Magicbox, en række af DJs og producere fra både ind- og udland til Odense, og tusindvis af festivalgæster. Og det forventer man også bliver tilfældet dette år.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Armin van Buuren har været kåret til verdens bedste DJ hele fem gange, og cirka det dobbelte af Danmarks befolkningstal lytter hver måned til van Buurens musik på Spotify, hvor sange som ”Blah Blah Blah”, ”This Is What It Feels Like” og ”Great Spirit” i skrivende stund sammenlagt er streamet mere end 830 millioner gange.

Den hollandske kunstner blev i 2013 den blot anden EDM-artist til at spille i New Yorks Madison Square Garden, og solgte året efter svimlende 500.000 billetter til sin ’Armin Only’ verdensturné.

Sidste år lukkede popbandet Imagine Dragons Tinderbox, med en koncert på hovedscenen Rød Scene.
Sidste år lukkede popbandet Imagine Dragons Tinderbox, med en koncert på hovedscenen Rød Scene.
Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

Flere navne på vej

De kommende dage skal fans af elektronisk musik holde et ekstra skarpt øje med Tinderbox’ officielle kanaler, hvor der løbende vil blive afsløret flere navne til Magicbox- program.

Tinderbox er dog ikke den eneste musikmulighed, der er denne sommer på Fyn. Maroon 5, Sting og Rammstein er blandt de internationale topnavne, der kommer til Fyn i løbet af sommeren 2023. 

Få overblikket over de største begivenheder, der rammer Fyn i år.

Oversigt

    Oversigt