50.000-100.000 besøgende det første år.
Det er folkene bag det genopståede Fyns Sommerlands ganske store ambitioner.
Jeppe Vestergaard Nielsen, hans to medinvestorer og Fyns Sommerland har plottet en dato ind i kalenderen for, hvornår de for alvor skriver et nyt kapitel i forlystelsesparkens historie.
- Slutningen af april. Det er det mål, vi har sat, siger Jeppe Vestergaard Nielsen på en tirsdag, hvor den sjældne vintersol har fat.
Mere præcist satses der på den 29. april, men det kræver, at blandt andet vejret er med dem.
- Det må gerne blive ved med at være solskin, som det er nu - uden at det fryser helt vildt og voldsomt.
- Men vi ligger i en gammel grusgrav, så vi kan arbejde i det meste vejr, så jeg er rimelig fortrøstningsfuld.
- Vi skal nok nå det, med mindre der kommer et eller andet helt vildt koks i maskineriet, håber Jeppe Vestergaard Nielsen.
Han håber også på sol, når sæsonen begynder, men håbet er især, at Fyns Sommerland rammer plet.
- Mest af alt håber jeg bare, at det bliver et sted, hvor folk har lyst til at komme.
- Det kan godt være, at det er bedst i solskin, men det går sikkert også på en overskyet dag, siger han.
To hovedattraktioner
Hovedattraktionerne bliver en svævebane og en bane til zorbing, hvor to personer lukkes inde i en stor, oppustet plastikbold og rulles ned ad en bakke.
- Der er mulighed for at få lidt hjertebanken, siger Jeppe Vestergaard Nielsen og erkender at han faktisk har let til kvalme, når ting snurrer rundt i et tivoli.
- Jeg prøvede det selv for et par måneder siden, men det gik faktisk meget godt. Jeg var bange for, at det ville gå helt galt inde i den plastikbold, men det var bare virkelig sjovt.
- Så jeg tror, det bliver godt.
Selv om ambitionerne er store, og håbet i år ét er på et niveau, der matcher for eksempel det veletablerede Naturama i Svendborg, så er spørgsmålet, om det overhovedet er realistisk med et sommerland på Fyn.
- Vi laver ikke nødvendigvis det nyeste af det nye. Vi har ikke et stort vandland, og vi har heller ikke mekaniske forlystelser. Vi er heller ikke en klatrepark, som der er mange af.
- Det, vi gerne vil være, er et sted, hvor hele familien kan komme, og så har nogen måske lyst til at køre på BMX-cykel, nogen har lyst til at tage svævebanen, og så kan man mødes til frokost. Man kan så tage et spil minigolf sammen om eftermiddagen, siger Jeppe Vestergaard Nielsen.
Udover de to store forlystelser; svævebanen og zorbing-banen, vil Fyns Sommerland byde på helt nede på jorden aktiviteter som blandt andet et anlæg med forhindringsbane, bueskydning, og minigolf, imens man på de små søer kan ro i kano og kajak samt prøve kræfter med sejlads.
Der bygges nyt hvert år
Jeppe Vestergaard Nielsen lover desuden, at der løbende vil blive bygget nye aktiviteter.
- Hen over de næste fem år bygger vi nyt hvert eneste år, fordi vi når ikke at bygge en færdig park på år ét.
- Det tager mange år, før vi er fuldstændig færdige, men det skulle gerne være sådan, så vi kan underholde 1.500 mennesker om dagen på en god dag her til sommer.
En billet til Fyns Sommerland vil koste 150 kroner. Dertil kommer en ekstrabetaling til svæve- og zorbing-banen.
Fyns Sommerland ligger i en tidligere grusgrav på Fjellerupvej et par kilometer nord for afkørsel 55 Aarup på Fynske Motorvej.
Allerede i august fik et par tusind nysgerrige mulighed for, at se nærmere på stedet, som i 1978 åbnede som Fyns Sommerland og undervejs har heddet Fun Park Fyn.