Må der komme ananas på en pizza? Er der flødeskum på en brunsviger? Kan man komme smør under nutella?
Du bestemmer selvfølgelig helt selv, men der er intet, som kan sætte sindene så meget i kog på de sociale medier som en god debat om opsigtsvækkende madvaner.
Det ved de på Klosterkroen i Odense, hvor tyskere og østrigere raser over, at restauranten serverer schnitzel med bearnaisesovs.
- Det er hovedsageligt tyskere og østrigere, der klager på Facebook. Det er en dødssynd, siger køkkenchef Niklas Gernhart.
Hvis du gerne vil undgå lignende shitstorme på de sociale medier, har TV 2 Fyn herunder samlet 12 madbrølere, du skal holde dig fra.
12 madbrølere du aldrig må begå
01
Flødeskum på brunsviger
02
Fløde i carbonara
03
Ananas på pizza
04
Ketchup på pasta
05
Olie i pastavand
06
Tex-mex er ikke mexicansk
07
Chips til brun sovs
08
Bearnaisesovs til schnitzel
09
Advokado, ekspresso, brusjetta og stiik
10
Varmt vand i madlavningen
11
Avocadocreme er ikke guacamole
12
Smør under nutella
Fotokreditering: TV 2, Mikkel Skov Svendsen, TV 2 Fyn