12 madbrølere du aldrig må begå

Der er stærke reaktioner på sociale medier, når der kommer fløde i carbonara, ananas på pizzaen eller serveres chips til brun sovs.

Må der komme ananas på en pizza? Er der flødeskum på en brunsviger? Kan man komme smør under nutella?

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, men der er intet, som kan sætte sindene så meget i kog på de sociale medier som en god debat om opsigtsvækkende madvaner.



Det ved de på Klosterkroen i Odense, hvor tyskere og østrigere raser over, at restauranten serverer schnitzel med bearnaisesovs.

- Det er hovedsageligt tyskere og østrigere, der klager på Facebook. Det er en dødssynd, siger køkkenchef Niklas Gernhart.

Hvis du gerne vil undgå lignende shitstorme på de sociale medier, har TV 2 Fyn herunder samlet 12 madbrølere, du skal holde dig fra.

12 madbrølere du aldrig må begå

01

Flødeskum på brunsviger

02

Fløde i carbonara

03

Ananas på pizza

04

Ketchup på pasta

05

Olie i pastavand

06

Tex-mex er ikke mexicansk

07

Chips til brun sovs

08

Bearnaisesovs til schnitzel

09

Advokado, ekspresso, brusjetta og stiik

10

Varmt vand i madlavningen

11

Avocadocreme er ikke guacamole

12

Smør under nutella

Fotokreditering: TV 2, Mikkel Skov Svendsen, TV 2 Fyn

Oversigt

    Oversigt