10. aug. 2021 kl. 20:14
Fotograf: Redigering:

Michael Falch hylder Lars Høgh inden festival:
  • Han spreder så god karma

Artiklen er mere end 30 dage gammel

LYT
Del
Link
kopieret!

Sangeren og forfatteren Michael Falch roser Lars Høgh for at sprede god karma og være manden bag den særlige ånd, som de to prøver at skabe på deres fælles festival, Nu Festival.

Lars Høgh og Michael Falchs musikfestival er blevet et familiært anliggende. Onsdag sættes der yderligere billetter til salg.

Nu Festival, der er en velgørenhedsmusikfestival arrangeret af blandt andre OB-legenden Lars Høgh og musikeren Michael Falch, er gået hen og blevet lidt af et familieforetagende.

Tirsdag kunne festivalen præsentere sine konferencierer, og det bliver Lars Høgs datter, DR-værten Josefine Høgh, og hendes mand Lasse Sjørslev, der er vært på TV2. Michael Falchs datter Mathilde Falch skal samtidig optræde på festivalen.

“Jeg tør godt love, der er noget at glæde sig til. Udover det, de kan se på plakaten, så kommer der altså nogle fede overraskelser”

— Josefine Høgh

- Når det nu er en velgørenhedsfestival, og der er den her ånd, så er det jo skønt, at Lars har Josefine med, og at Mathilde også vil være med. Jeg tror måske endda, de var blevet fornærmede, hvis ikke vi havde spurgt dem, om de vil bidrage, siger Michael Falch.

Og det er ikke helt ved siden af, bekræfter Josefine Høgh. Hendes primære årsag til at sige ja er dog, at det hele er i en god sags tjeneste, da overskuddet fra festivalen, som afvikles på Lundsgaard Gods ved Kerteminde til september, går til kræftforskning.

- Jeg vil frygtelig gerne gøre, hvad jeg kan for at være med til at bakke op om den her kræftforskning. Det betyder rigtig meget for mig i den situation, vi er i i min familie – og så selvfølgelig fordi min far er med, siger Josefine Høgh.

Læs også: Flere billetter til salg: Kendte journalister bliver værtspar på Høgh og Falchs musikfestival
Gå tilbage Del
10. aug. 2021 kl. 15:00

Flere billetter til salg: Kendte journalister bliver værtspar på Høgh og Falchs musikfestival

Ritzau Scanpix

Det bliver journalistparret Josefine Høgh og Lasse Sjørslev, der skal være værter på Nu Festival, som er arrangeret af Lars Høgh og Michael Falch. Samtidig bliver der sat flere billetter til salg.

Der kommer yderligere kendte ansigter i forgrunden for musikfestivalen Nu Festival, som afvikles på Lundsgaard Gods ved Kerteminde i september.

På et pressemøde tirsdag kan arrangørerne – fodboldlegenden Lars Høgh, musikeren Michael Falch og den erfarne koncertarrangør Hans Thomsen – afsløre, at det bliver Lars Høghs datter og svigersøn, tv-journalisterne Josefine Høgh og Lasse Sjørslev fra henholdsvis DR og TV 2, som skal være værtspar på festivalen.

Og det er ikke helt tilfældigt, at det bliver i familien.

- Det har været vigtigt fra starten for både Lars og Michael, at deres børn (Josefine Høgh og Mathilde Falch, red.) også er involverede i det her, så det er nærmest et familieforetagende, fortæller Hans Thomsen til TV 2 Fyn.

Og det hele kommer da også til at gå op i en højere enhed, når Josefine Høgh fra scenen kommer til at præsentere Mathilde Falch som kunstner på festivalen, der løber af stablen 10. og 11. september.

Hjertebarn

For Hans Thomsen har arbejdet med Nu Festival, der er en velgørenhedsfestival, hvor al overskuddet går til kræftforskning, været noget ganske specielt.

- Jeg har arrangeret et hav af koncerter, men det er første gang, hvor det ikke handler om at lave en egentlig profit. De eneste, der får et honorar, er kunstnerne, og nogle lyd- og scenefolk, for de har også været enormt pressede det seneste halvandet år.

- Det har været sjovt at arrangere det her, fordi Lars og Michael er kommet med deres bud på, hvordan det skulle skrues sammen. For eksempel har Michael fra dag et været optaget af, hvordan den her festival opleves som kunstner, og Lars har sit take på det, så det har virkelig været sjovt. Det er mit hjertebarn lige for tiden, siger Hans Thomsen.

Derfor er han også rigtig glad for, at arrangørerne onsdag kan sætte flere billetter til salg. Da billetterne blev sat til salg i februar, blev de udsolgt på meget kort tid.

- Vi sætter nogle ekstra billetter til salg nu, fordi vi nu får mulighed for det, men du får mig ikke til at sige hvor mange. Det vigtigste er stadig, at det skal være en god oplevelse for dem, der har købt billet til festivalen, forklarer Hans Thomsen.

Overraskelse venter

På programmet til festivalen, der fokuserer på singer-songwritere, er Sebastian, Annika Aakjær, Mads Langer, Mathilde Falch, Hjalmer, Kjartan Arngrim og Signe Svendsen, mens også arrangøren Michael Falch skal optræde.

Derudover kommer der et navn yderligere, efter Søren Huss fra Nyborg har meldt afbud på grund af sygdom. Og så er der faktisk endnu flere kort i ærmet, teaser Hans Thomsen.

- Der kommer også en overraskelse for dem, der kommer, men det vil jeg heller ikke afsløre. Det er tanken, at man betaler for noget, men i virkeligheden får noget mere, siger Hans Thomsen.

De yderligere billetter sættes til salg onsdag 11. august klokken 10. Nu Festival foregår på Lundsgaard Gods den 10. og 11. september.

Tv-værten fortæller, at selv om hun – i modsætning til sin far, der selv spiller musik – ikke kan spille på et instrument, så har musikken altid betydet meget for hende.

- Jeg glæder mig helt vildt. Jeg elsker at være ude at møde mennesker og være en del af en begivenhed. Og så kender jeg Michael og hans datter rigtig godt. Så det at vi kan være fælles om det, og at jeg kan bidrage med det, jeg nu kan, det bliver sjovt, siger Josefine Høgh.

Onsdag klokken 10 bliver der sat yderligere billetter til salg til den ellers fuldstændig udsolgte festival, der har Sebastian, Annika Aakjær, Mads Langer, Mathilde Falch, Hjalmer, Kjartan Arngrim Signe Svendsen og arrangøren Michael Falch på programmet.

Falch – nu som arrangør

Den erfarne musiker og forfatter Michael Falch har levet af musikken i mere end 40 år, siden han i slutningen af 1970’erne dannede rockbandet Malurt, men Nu Festival er første gang, Michael Falch selv skal arrangere en festival.

Helt alene er han dog ikke, da han komplementeres af Lars Høgh og den fynske koncertarrangør Hans Thomsen.

- At etablere en helt ny festival er lidt ekstremt i et år, hvor man har aflyst så mange. Men det er blevet modtaget helt vildt godt. Jeg tror aldrig, jeg har fået så mange henvendelser fra venner, der gerne vil med, fortæller Michael Falch.

Men fordi hele festivalens grundtanke er at samle penge ind til kræftforskning, der er ingen fribilletter. Hverken til medhjælpere eller arrangørernes gode venner.

- Det, der er mest spændende, er jo at se det folde sig ud og blive til virkelighed. At mærke den her ånd, som især udgår fra Lars Høgh. Det ved alle, der kender ham. Han spreder så god karma den mand. Det vil man mærke her, for alt er ligesom gennemsyret af den der ånd, og noget af det, der har været Lars’ kongstanke er, at vi vil prøve at give publikum noget mere, end de har betalt for. Så der kommer nogle overraskelser, der ikke er annonceret, siger Michael Falch.

Josefine Høgh er ganske enig.

- Og jeg tør godt love, der er noget at glæde sig til. Udover det, de kan se på plakaten, så kommer der altså nogle fede overraskelser og nogle navne, de ikke kender til, siger tv-værten.

19. dec. 2024 kl. 12:20
Fyn
Liselotte Sabroe , Ritzau Scanpix

Nytår på vej - sådan skåner du din firbenede ven mod fyrværkeri

LYT
Del
Link
kopieret!

Nytår nærmer sig og det betyder fyrværkeri om ørerne på dyr og mennesker. Det er særligt velkendt at mange hunde og andre dyr frygter de høje brag. Derfor kommer Dyreværnet med et par gode råd op til den kommende højtid. For har du ikke i forvejen trænet dit dyr til det, kan det blive en plagsom tid.

Ifølge en pressemeddelelse er det bedste at sætte ind med træning i rigtig god tid. Men hvis man er én af dem, som ikke har haft mulighed for det, så skal man ikke fortvivle.

Her er Dyreværnets 7 gode råd der kan hjælpe din hund og kat igennem nytåret

  1. Lad ikke din hund eller kat være alene hjemme. Vær sammen med dit dyr, så du kan hjælpe og berolige.

  2. Behold snoren på når du går tur med hunden, så den ikke kan sætte i spurt, hvis den bliver bange.
    Er din kat vant til at komme udenfor, så hold katten indendørs, så længe der skydes fyrværkeri af.

  3. Gå en lang tur, mens det er lyst udenfor, og lav træningsøvelser. Lav hjernestimulerende inde aktiviteter inden som fx at lade hunden snuse sig frem til gemte godbidder i huset. Så har du hjulpet hunden til at bruge sin krop og hjerne godt, når de høje lyde går i gang.

  4. Hvor i hjemmet kan dit dyr bedst slappe af? Et rum uden vinduer eller et med mørklægningsgardiner er godt, så dyret er skærmet for lysshowet nytårsaften. Hvis ikke det er muligt, kan du alternativt lave en ’hule’ til dem, som de kan putte og gemme sig væk i. Uanset om det er toilettet eller et soveværelse der er bedst, så gør det hyggeligt og trygt med tæpper og hold dig i nærheden eller sid med det, så dyret føler sig trygt.

  5. Tænd for musikken, så der er et baggrundslydtæppe, der hjælper med at kamuflere bragene

  6. Fyld en Kong (tyggelegetøj) med dåsemad og frys den ned. Giv den til hunden, inden fyrværkeriet begynder, så hunden fokuserer på den gode snack fremfor uroen. Der findes tilsvarende legetøj til katte, hvor katten aktiveres ved at få legetøjet til at bevæge sig, så godbidderne falder ud.

  7. Endelig kan du også rådføre dig hos dyrlægen og få en snak, om hvorvidt angstdæmpende eller beroligende medicin er en løsning, hvis nervøsiteten er særlig stor hos din hund eller kat.

19. dec. 2024 kl. 11:28
Grafik TV 2

Dige-formand undrer sig - hvorfor er Sydfyn ikke på listen?

LYT
Del
Link
kopieret!

En ny kortlægning fra Kystdirektoratet viser, at over halvdelen af landets kommuner er i risiko for oversvømmelse fra vandløb, søer og hav.

Men det er ifølge landsformand for landsforeningen for Digelag i Danmark Bent Alminde ikke nok.

- Sidste år var der en stor storm i oktober, der ramte en hel del områder i det Sydfynske og østvendte kyster på Sjælland. De er ikke på listen, og det synes vi er underligt, siger han til TV 2.

Med udpegelsen følger nemlig opmærksomhed, og muligvis en prioritering, når der søges om midler i den såkaldte kystpulje, pointerer Bent Alminde.

På Fyn er Odense Fjord og Nyborg udpeget som områder, der kan risikere de såkaldte 100 eller 1.000 årshændelser oftere.

19. dec. 2024 kl. 11:08
Arkiv TV 2 Fyn

Topboss forlader skuden på udskældt supersygehus

LYT
Del
Link
kopieret!

Totalentreprenøren OHPT, der står for byggeriet af Nyt OUH i Odense, skal have ny leder. I hvert fald har Aroldo Tegon efter syv år i spidsen valgt at sige farvel.

Det fremgår af et opslag på hans Linkedin-profil. Det fremgår ikke af opslaget, om han er blevet fyret, eller om han selv har sagt op.

Nyheden kommer mindre end en måned efter, at det stod klart, at Nyt OUH bliver 735 millioner dyrere end først antaget efter en forhandlingsaftale med den italienske totalentreprenør Odense Hospital Project Team (OHPT). Og at patienter først kan rykke ind i slutningen af 2027.

19. dec. 2024 kl. 9:53
Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Tarveligt indbrud kort før jul - flere gaver stjålet fra pakkeshop

LYT
Del
Link
kopieret!

Julestressen er formentlig ikke blevet mindre for en lang række borgere, der har fået deres pakker leveret til Flügger Farver på Enebærvej i Odense.

Fem minutter over 21 onsdag aften gik alarmen i butikken, og da butikkens chef ankom ti minutter senere stod det klart, at ubudne gæster havde været på besøg.

På butikkens Facebookside fremgår det, at der har været indbrud, og at tyvene er sluppet af med flere pakker.

Malermester Bjørn Andersen, der er indehaver af butikken, fortæller til TV 2 Fyn, at tyvene er kommet ind via kælderen, men at det ser ud til, at de er blevet forstyrret midt i deres ugerning.

Stjal op mod 50 pakker

For tyvene var heldigvis ikke sluppet afsted med alle pakker og måtte blandt andet efterlade to sække fyldt med pakker.

- Men der er forsvundet et sted mellem 45 og 50 pakker, fortæller Bjørn Andersen.

Torsdag har der indtil videre været en person, som personalet i butikken måtte overlevere den kedelige nyhed, at kundens pakke var blevet stjålet.

Kunden tog det heldigvis pænt, fortæller Bjørn Andersen.

Butikken har på sin Facebookside også beklaget de gener, som indbruddet medfører og understreger, at de arbejder på højtryk for at få et overblik over situationen.

Det indebærer blandt andet et besøg af GLS, som scanner de tilbageværende pakker for at finde ud af, hvilke pakker der er stjålet. Herefter vil de berørte kunder blive kontaktet, fortæller Bjørn Andersen.

Har man bestilt pakke til levering i butikken, så er det stadig her, man skal afhente den, når den er leveret, og Bjørn Andersen siger - uden at afsløre for meget - at han har gjort ekstra for at gardere butikken mod et nyt indbrud.

19. dec. 2024 kl. 9:02

Fynboer ramt af inflation - bortset fra her

LYT
Del
Link
kopieret!

I 2023 svandt købekraften ind for den typiske borger i størstedelen af landets kommuner, viser analyse på baggrund af nye indkomstdata. Det viser ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Kun i 19 kommuner oplevede medianborgeren en fremgang i sin indkomst. Bortset fra Odense Kommune og Bornholm Regionskommune ligger alle kommunerne med positiv udvikling i hovedstadsområdet.

Opgørelsen er korrigeret for inflation, så indkomsttallene i analysen er den reale udvikling i indkomsterne – altså hvor langt indkomsten rækker sammenlignet med året forinden.

Kommune Vækst
Assens -0,8 pct.
Faaborg-Midtfyn -1,5 pct.
Kerteminde -0,8 pct.
Langeland -0,8 pct.
Middelfart -1,1 pct.
Nordfyns -1,6 pct.
Nyborg -0,4 pct.
Odense 1,1 pct.
Assens -1,5 pct.
Ærø -1,6 pct.
19. dec. 2024 kl. 8:16
Fyn
Lasse Mikkelsen / TV 2 Fyn

Tungt regnvejr giver problemer - politi kommer med opfordring

LYT
Del
Link
kopieret!

Himlen har åbnet sig torsdag morgen, og der forventes at falde op mod 11 millimeter regn på Fyn.

TV 2 Fyn giver dig herunder et overblik over vejrets udvikling.

Vejret 19. december

Følg opdateringerne herunder

19. dec. 2024 kl. 7:53

Bekymrede børn får hjælp: - De er ekstra på vagt i julen

LYT
Del
Link
kopieret!

I julen bliver der skålet en del i procenter. En klingende lyd som, gør børn i familier med alkoholproblemer særligt bekymrede, fortæller Helle Theede, leder af Barnets Blå Hus i Svendborg.

- Julen er forbundet med et ekstra forbrug af alkohol, og det betyder, at børnene er på vagt.

Barnets Blå Hus er et tilbud for børn med forældre, der har et misbrug. Nogle af børnene bliver henvist, og andre kommer af sig selv. Tilbuddet fra Blå Kors indebærer terapi som behandling for mistrivsel, men stedet tilbyder også børnene oplevelser og pakker til jul.

Barnets Blå Hus findes syv steder i landet.

19. dec. 2024 kl. 6:48
TV 2 SPORT

GOG-fans udsat for ”voldsom og ubehagelig” hændelse efter pokalbrag

LYT
Del
Link
kopieret!

Pokalbraget tirsdag aften mellem Bjerringbro-Silkeborg (BSH) og GOG havde håndbold i topklasse og fantastisk stemning.

Men det sidste ændrede sig efter opgøret, da fans fra de to klubber kom i konfrontation med hinanden. BSH bekræfter til TV 2 Sport, at der foregik en "kedelig" hændelse uden for hallen.

I centrum for det hele var et særligt banner, som GOG-fansene medbragte, henvendt til klubbens tidligere profil Morten Olsen, der spillede kampen for silkeborgenserne. På banneret stod skrevet, "Morten O har ik’ niveau til mere end Silkeborg!".

I pausen skiftede banneret hænder – tilsyneladende i al fordragelighed –, fordi hjemmeholdets fans fik fingrene i det, men forløbet fik et større efterspil.

TV 2 Sport har snakket med flere kilder, som fortæller, at der opstod ballade, da GOG-fansene skulle hjem i busser.

GOG's fangruppe ’Det Gule Hjørne’ bekræfter ligeledes til TV 2 Sport, at der her foregik "en meget voldsom og ubehagelig hændelse".

Brændende banner startede konfrontation

Det hele startede, da der blev sat ild til det omtalte banner. Herfra udviklede situationen sig, og det endte med at gå ud over den 61-årige buschauffør Kim Nielsen.

I forbindelse med pokalkampen dagen forinden havde han ansvaret for at fragte unge gymnasieelever frem og tilbage til Oure. Efter kampen opsøgte en gruppe maskerede mænd, som virkede truende og konfrontatoriske, bussen.

- Da de gik forbi dobbeltdækkeren, som jeg holdt i, slog de på vinduerne. Det gjorde, at jeg holdt øje med, hvad der skete, for det er ikke så tit, det sker til en håndboldkamp. Det plejer at foregå stille og roligt, siger Kim Nielsen.

I sit sidespejl fik buschaufføren hurtigt øje på, at en person pillede ved bussen, og det fik ham til at reagere.

- Jeg løb ud ad min fordør og kunne se, at han rodede med min nødhane. Hvis den gik i stykker, kunne jeg ikke køre nogen steder, forklarer han.

- Jeg råbte til ham, at han skulle få fingrene væk og flytte sig fra bagdøren. Der var ingen reaktion, selvom jeg sagde det to gange mere. Han fortsatte bare, som om han skulle ind i bussen. Da jeg kom derhen, skubbede jeg ham væk.

Maskerede mænd trængte sig ind i fanbus

I første omgang fortrak de maskerede mænd sig, men de vendte tilbage i en større flok, inden Kim Nielsen havde fyldt bussen med gymnasieelever.

Det lykkedes personerne at komme ind i bussen via bagdøren, og Kim Nielsen gik igen ud for at understrege, at de ikke havde noget at gøre i bussen.

- Jeg ved ikke, om jeg fik et slag eller et ordentligt skub, men jeg har gået med et ømt kraveben og taget Panodiler, siger han og begrunder tvivlen med, at adrenalinen pumpede i kroppen.

Kim Nielsen satte sig ind i bussen, nulstillede nødhanerne, som blokerede for kørsel, og startede bussen, mens dørene stadig var åbne. Herefter kunne de forlade parkeringspladsen, mens det lød som om, at grene og kæppe blev kastet på bussen, fortæller den chokerede buschauffør.

TV 2 Sport har snakket med flere andre kilder, som uafhængigt af hinanden bekræfter Kim Nielsens udlægning, og at en gruppe personer trængte sig ind i bussen.

Direktør tager afstand fra episoden

Jesper Schou, der er direktør i BSH, er ærgerlig over, at "en fantastisk kamp i en fantastisk kulisse" skal overskygges af "et par kedelige episoder".

Direktøren vil gerne gøre det klart, at det ikke er en adfærd, som han før har stiftet bekendtskab med blandt håndboldfans.

Jesper Schou fortæller, at han har rakt ud til de forurettede parter for at undskylde på klubbens vegne.

BSH-direktøren varsler dog, at episoden kan få konsekvenser for, hvordan klubben vil afvikle kampe fremover.

19. dec. 2024 kl. 6:27
Marie Louise Florival Andersen

Flere kommuner vurderes i potentiel væsentlig risiko for stormflod

LYT
Del
Link
kopieret!

Antallet af kommuner med områder, der vurderes i potentiel væsentlig risiko for oversvømmelser, stiger fra 27 til 51, oplyser Miljø- og Ligestillingsministeriet torsdag morgen.

Det viser en ny risikokortlægning over oversvømmelsestruede områder, som netop er offentliggjort.

På Fyn er Odense Fjord, som Odense-, Nordfyns- og Kerteminde Kommune ligger ud til, og Nyborg udpeget som områder, der kan risikere oftere at være udsat for de såkaldte 100 eller 1.000 årshændelser. Det er for så vidt ikke nyt, da de blev udpeget i henholdsvis 2011 og 2018.

Men de udpegede kommuner skal nu udarbejde konkrete risikostyringsplaner til at håndtere fremtidige oversvømmelser, lyder det i pressemeddelelsen.

19. dec. 2024 kl. 6:00
Ken Petersen

Jesper vinder igen over letbaneentreprenør – men venter stadig på sine millioner

LYT
Del
Link
kopieret!

Konkurs, skilsmisse og stress. Det har været nogle af konsekvenserne for Jesper Clemen efter en årelang strid med letbanens hovedentreprenør.

- Jeg kan ikke låne penge, lease en bil, kan kun bo til leje og har lånt penge af mine forældre. Det har været et kæmpe hårdt slag og jeg tænker på det hver dag, siger Jesper Clemen.

Hans firma Clemen Montage og Byg blev i 2019 opsagt af Odense Letbanes hovedentreprenør, mens de var i gang med at opbygge letbanens kontrolcenter.

Årsagen var en strid om sociale klausuler. Entreprenøren mente, at Jesper Clemen aflønnede sine medarbejdere i strid med kommunens sociale klausuler. Det afviste Jesper Clemen, og en afgørelse i Voldgiftsnævnet gav ham ret, blandt andet fordi der aldrig var indgået en kontrakt mellem parterne.

I sidste uge - fem år efter, at sagen begyndte - afgjorde Københavns Byret, at fynske Munck skal betale 6,7 millioner kroner plus renter og sagsomkostninger til den fynske iværksætter. I alt løber det op i et samlet beløb i nærheden af 12 millioner kroner.

- Det er den helt rigtige dom. Det har vi vist fra starten af, siger Jesper Clemen.

For fem år siden betød den pludselige fyring, at Jesper Clemen pludselig stod med et krav fra Comsa-Munck på i alt 20 millioner kroner.

- Jeg gik ned med stress og sad bare hjemme i tre måneder. Det var hårdt, lyder det fra Jesper Clemen.

Først i december 2022, fik Jesper Clemen oprejsning. Voldgiftsnævnet gav ham ret i, at Comsa-Munck skulle betale 6,7 millioner kroner for det arbejde, han havde udført for Odense Letbane.

I mellemtiden var samarbejdet mellem spanske Comsa og fynske Munck dog gået i stykker. Ingen af parterne ville betale Jesper Clemen, og derfor lagde han sag an mod Munck.

- Det forkasteligt er, at Munch prøver at snyde sig uden om at betale. Har du været en del af interessentskabet så har du bare at betale. Reglerne er klokkeklare, mener Jesper Clemen.

Sejr i byretten

Munck Gruppen mener, at det burde være Comsa, der skal betale.

- Kurator i Clemens konkursbo har indgået en aftale med Comsa, om at sagsøge Munck via de danske domstole, men for Comsa´s regning og risiko, som vi finder meget usædvanlig. Den aftale har derfor trukket sagen unødigt ud, lyder det fra Hans Christian Munck, der er administrerende direktør i Munck Gruppen.

At det spanske selskab Comsa skulle stå bag og betale sagen mod deres tidligere fynske samarbejdspartner afviser kuratoren for Clemen Montage og Byg.

- Vi er ikke betalt af Comsa, men vi har fået en såkaldt tabskautionering fra Comsa, der betyder, at hvis vi ikke via retten får pengene fra Munck, så vil de betale. Vi fik et lignende tilbud fra Munck, hvis vi ville anlægge sag mod Comsa, lyder forklaringen fra kurator Jan Bruun Jørgensen.

Fare for mere ventetid

Dommen i Københavns Byret giver Jesper Clemen ret i, at det er Munck, der skal betale det skyldige beløb.

- Jesper er blevet en brik i et økonomisk spil mellem to store byggekoncerner, og det kan ingen af parterne være bekendt. Men en dag får han sine penge, siger Jan Bruun Jørgensen.

Selvom Jesper Clemen nu har rettens ord for, at Munck Gruppen skylder ham 6,7 millioner kroner plus renter, så kan Munck Gruppen anke sagen til landsretten.

- Vi er ved at sætte os ind i dommen sammen med vores advokat og kan derfor ikke udtale os om dette på nuværende tidspunkt, skriver Munck.

Udsigten til mere ventetid gør Jesper Clemen frustreret.

- Jeg kan ikke forstå det danske retssystem, at det skal tage så lang tid, siger Jesper Clemen.

TV 2 Fyn har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Comsa.

Dit digitale aftryk

Vi bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Enkelte bruges til reklameformål. Vi klatter ikke med dine data, og du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere her.

Du kan altid ændre dine præferencer senere

Her kan du finde en oversigt over, hvilke cookies vi potentielt sætter.

Se flere detaljer om vores cookies her