Fynsk gods til salg for hemmeligt beløb
Artiklen er mere end 30 dage gammel
kopieret!
Hvis du vil være fynsk godsejer, skal du finde den store tegnebog frem. Men præcis hvor stor vides ikke. Prisen for Hindemae Gods er nemlig ikke offentliggjort.
Til salg: Historisk gods på Østfyn.
Pris: ukendt.
Sådan lyder salgsopstillingen for Hindemae Gods ved Ullerslev på Østfyn i grove træk.
Efter at have været ejet og drevet af slægten luel-Brockdorff er det godset nemlig sat til salg - for en hemmelig pris.
- Når vi ikke går ud med en specifik pris, skyldes det, at vi prøver at holde tingene lidt i en lukket kreds. Som sådan er salget ikke offentliggjort, og det skyldes blandt andet, at bygningerne i dag bliver udlejet. Hensigten om at sælge skal selvfølgelig ikke skabe uro, siger ejendomsmægler Asger Olsen til TV 2 Fyn.
Hensigten om at sælge godset blev dog alment kendt, da Fyens Stiftstidende omtalte det onsdag.
Artiklen fortsætter under billedet.
Selvom der ikke er en specifik pris hæftet på Hindemae Gods, er der ingen tvivl om, at det er den store tegnebog, der skal findes frem, hvis man vil være østfynsk godsejer.
150 hektar jord og otte soveværelser
Hindemae Gods ligger i idylliske fynske omgivelser mellem Langeskov og Nyborg med park, skov, å og mose tæt på.
Hovedbygningen blev renoveret i 2013 og indeholder otte soveværelser, fire badeværelser, to gæstetoiletter, tre stuer, et aktivitetsrum og fitnessrum.
Sammen med godset hører 150 hektar jord.
- At sælge godset er en familiebeslutning, siger Asger Olsen og fortsætter:
- Det har ikke noget med dårlig økonomi at gøre. Ejeren mener, det er det rigtige, og børnene i familien har ikke lyst til at overtage det.
Ifølge ejendomsmægleren har der allerede været flere interesserede købere.
- Jeg forventer ikke, at det bliver svært at sælge. Man kan altid diskutere, hvem køberen skal være, men der er jo mange muligheder med sådan et sted. Bygningerne kan både bruges til beboelse og erhverv, siger Asger Olsen.
Ifølge godsets egen hjemmeside kender man i dag ikke dets præcise opførelsestidspunkt, men man mener at kunne datere rejsegildet for det oprindelige borganlæg til 1489.