Få de seneste nyheder fra og om Fyn lige her.

OB smider point i 1. division for første gang i 25 år

Banner: Fyn fortjener et hold i Superligaen

OB har for første gang sat point til i denne sæson i 1. division.

Lørdag aften spillede fynboerne 2-2 i Horsens, og dermed er OB's flotte sejrsrække brudt.

Jakob Bonde bragte ellers de stribede foran efter 23 minutter, men jyderne fik udlignet inden pausen og kom foran 2-1 på et straffe i starten af anden halvleg. OB fik udlignet til 2-2 lige efter på et mål af Bjørn Paulsen.

OB var uden sin absolutte topscorer, Luca Kjerrumgaard, der blev skadet i fredagens træning.

Inden lørdagens kamp havde OB kun lukket to mål ind i sæsonens første otte kampe, men det er nu fordoblet efter dagens kamp. OB ligger dog fortsat suverænt i toppen af 1. division med ni point ned til de nærmeste forfølgere.

Det var OB's første pointtab i en kamp i 1. division i 25 år. Dengang vandt fynboerne 24 af de 30 divisionskampe i sæsonen og sluttede som suveræn etter, der sikrede oprykning til Superligaen.