1. okt. 2019 kl. 9:31

McDonald’s i Odense Banegård Center lukker

Artiklen er mere end 30 dage gammel

LYT
Del
Link
kopieret!

På grund af problemer med at tilpasse restauranten til McDonald's nye udtryk, må den populære burgerkæde lukke på Odense Banegård Center.

Snart er det ikke længere muligt at købe en McDonald's-burger i Odense Banegård Center.

På grund af pladsmæssige udfordringer med at tilpasse de fysiske rammer i restauranten på banegården til et nyt og moderne set-up med digitale betjeningsskærme og nyt interiør, ser franchisetager Jeppe Seerup ingen anden udvej end at lukke restauranten.

Læs også: Byggeriet af Fyns Ronald McDonald Hus kan gå i gang
Gå tilbage Del
1. jul. 2019 kl. 21:10

Byggeriet af Fyns Ronald McDonald Hus kan gå i gang

/

Familier til alvorligt syge børn kan fra år 2022 bo i Ronald McDonald Hus, mens deres barn er indlagt på hospitalet. Nu kan byggeriet gå i gang.

Byggeriet af Ronald McDonald Hus kan endelig gå i gang.

Familiehuset kommer til at ligge tæt på børneafdelingen ved det nye universitetshospital i Odense. Her kan familier til alvorligt syge børn bo, mens deres børn er indlagt på sygehuset.

- Det kan betyde alverden for en familie, at både forældre og søskende kan bo sammen tæt på det barn, som er indlagt. Og samtidig kan samværet med andre familier i samme situation være med til at hjælpe familierne igennem en svær tid, siger regionsrådsformand Stephanie Lose (V) i en pressemeddelelse.

“Vi er sikre på, at vi med det nye hus vil medvirke til at lette den svære dagligdag for familier med alvorligt syge børn”

— Flemming Meyendorff, formand, Ronald McDonald BørneFond

På et regionsrådsmøde den 24. juni blev det godkendt af regionsrådet i Region Syddanmark, at regionen betaler for klargøringen af byggegrunden. Samtidig blev Ronald McDonald BørneFondens forslag til husets udvendige arkitektur godkendt.

- Vi ved, hvor vigtige de pårørende er i behandlingen af en patient. Vi vil meget gerne have, at de er tæt på og en del af processen, ikke mindst når det gælder børn og unge. Derfor er vi utroligt glade for vores samarbejde med Ronald McDonald BørneFond, som gør det muligt at stille en bolig til rådighed for nogle af de familier, som har et barn indlagt i længere tid, siger Stephanie Lose.

Overnatning til de syge børns familier

Forældre har altid mulighed for at overnatte på patientstuen hos sit indlagte barn på det kommende universitetshospital. Familiehuset bliver tilbudt til de familier, der har børn, som er indlagt på sygehuset i længere tid.

Det bliver sygehusets personale, som oplyser familier med langtidsindlagte børn i alderen nul til og med 17 år om, at de har mulighed for at bo i Ronald McDonald Huset. I nogle tilfælde kan sygehuset give lov til, at også barnet bor i huset sammen med familien.

Det bliver det andet Ronald McDonald Hus i Danmark, da det første åbnede i 2002 ved Rigshospitalet i København. Ronald McDonald BørneFonds formand Flemming Meyendorff glæder sig til at komme i gang med byggeriet.

- Vi kan næsten ikke vente på at komme i gang. Vi er sikre på, at vi med det nye hus vil medvirke til at lette den svære dagligdag for familier med alvorligt syge børn, siger han.

Selve familiehuset

Huset kommer til at rumme tolv familieværelser samt fælles faciliteter, som familier med alvorligt syge børn kan benytte.

Fælleskøkken, fælles spisestue og vaskerum og forskellige aktivitetsrum med plads til socialt samvær bliver en del af det kommende familiehus.

Alle familierum bliver placeret med udsigt til to regnvandssøer.

- Det er glædeligt, at det er lykkedes at placere familiehuset tæt ved børneafdelingen og samtidig i et grønt område med udsigt til både søer og natur. Det giver familierne mulighed for fred, ro og afslapning i en svær situation, siger Karsten Uno Petersen (S), der er formand for Anlægs- og innovationsudvalget.

Byggeriet af familiehuset kan begynde, så snart regionen har byggemodnet den 4.000 kvadratmeter store grund. Familiehuset skal stå færdigt i slutningen af 2022 samtidig med Nyt OUH.

Fakta om byggeriet

Ronald McDonald Husets bruttoareal bliver 1.427 kvadratmeter og de enkelte værelser bliver 20-30 kvadratmeter med eget bad og entre. Der vil også være værelser egnet for handicappede.

 

I Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet bor hver familie i gennemsnit 32 dage i familiehuset, og Ronald McDonald BørneFond vurderer, at det cirka bliver det samme i huset ved Nyt OUH.

 

 

Region Syddanmark stiller en byggemodnet grund til rådighed og får derfor en udgift på cirka tre millioner kroner.

 

 

Ronald McDonald BørneFond betaler de øvrige anlægsudgifter, ligesom fonden også betaler for driften af huset. Fonden kan dog opkræve et beløb af gæsterne til dækning af maksimalt 20 procent af driftsudgifterne. Beløbet vil sandsynligvis være på mellem 100-150 kroner pr. nat.

 

 

Region Syddanmarks regionsråd besluttede allerede tilbage i 2011 at takke ja til et tilbud fra Ronald McDonald BørneFond om at bygge et Ronald McDonald Hus tæt ved det nye universitetshospital i Odense (Nyt OUH).

 

- Det er en tung beslutning, for jeg har været meget glad for samarbejdet med Odense Banegård Center. Men det vigtigste for mig er, at vi ikke går på kompromis med den samlede oplevelse. Jeg har gennemført ombygningerne i restauranterne i Tarup Center, Rosengårdcentret og Sivmosevænget, og det virker forkert ikke at have en fælles standard i restauranterne.

- Hver eneste gang man går på McDonald’s, skal man have landets bedste oplevelse. Det er desværre ikke muligt her, siger Jeppe Seerup i en pressemeddelelse.

Mangler plads

Køkkenerne hos fastfood-kæden er i de senere år blevet lavet om, så de i stedet for at forproducere burgere nu i stedet laver maden på bestilling, ligesom der i de nye restauranter også er mulighed for at få maden bragt til bordet.

Alle disse ændringer kræver ekstra plads, og dem er det desværre ikke muligt at finde i Odense Banegård Center, skriver franchisetageren.

Jeppe Seerup er også franchisetager - og dermed ansvarlig for den daglige drift - af yderligere fire McDonald's-restauranter i Odense. Han har tilbudt alle ansatte i restauranten på Odense Banegård Center job i en af de andre restauranter.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår McDonald's i Odense Banegård Center lukker.

Kan få betydning for mange

Beslutningen om at lukke restauranten ærgrer flere af de fynboer, som TV 2/Fyn tirsdag formiddag taler med foran banegården.

- Jeg tænker, at det kommer til at ramme rigtig mange mennesker. Det er let for dem, der skal skifte forbindelse, lige at hoppe ind og hente noget at spise, siger Patricia Jensen, der til dagligt studerer i Odense.

- Jeg synes, det er ærgerllgt. Det er en gammel restaurant, der har ligger der i mange år, siger Charlotte Lundeman fra Vissenbjerg.

Flere peger på, at det især kommer til at ramme de mange sultne gæster i det odenseanske natteliv, der lige plejer at svinge forbi og snuppe en burger med på hjemturen.

- Jeg kan da huske, da vi gik hjem fra byen, at vi nogle gange skulle forbi McDonald's, erindrer Charlotte Lundeman.

- Det er godt for sundheden, går jeg ud fra, men træls for dem, der skal hjem fra byen om natten, mener Søren Svarrer, der til hverdag er studerende.

Google Maps / privatfoto
 
5. jan. 2025 kl. 14:30
Privatfoto

Har du set Sisse? Nytårskrudt jog Christinas hund på flugt

LYT
Del
Link
kopieret!

- Vi har det virkelig ikke særlig godt. Vi vil bare så gerne have hende hjem.

Sådan lyder det fra Christina Plougheld, der siden nytårsaften har ledt efter sin hund Sisse.

Christina havde taget sine to hunde med ind til en veninde i Odense på Nyborgvej, hvor de alle kunne fejre nytår sammen. Lidt efter klokken 23 gik det dog galt, fortæller hun til TV 2 Fyn.

- Jeg går rundt ude i gården med dem, da der kommer et brag. Sisse bliver forskrækket, og da der kommer et brag mere, får hun vristet sig fri af sin sele og forsvinder.

Har ledt og ledt

Christina Plougheld blev fanget mellem sine to hunde, og først da hun havde fået den anden hund ind i lejligheden, kunne hun suse ud på gade og lede efter Sisse. Men der var hendes hund, som er en dansk-svensk gårdhund med labradortræk, for længst væk.

- Jeg fik fat i min kæreste, der var til en anden fest et andet sted i byen. Han kom og hjalp mig med at lede, men selv om vi efterhånden var en del, der ledte i halvanden time, så kunne vi ikke finde hende.

Privatfoto

Og sådan har det været lige siden, fortæller Christina Plougheld, der efterfølgende har fået at vide, at Sisse blev spottet i fuldt spring ned af Fabersgade.

Søndag er Christina igen ude og lede Odense tyndt efter sin hund. Har man bevæget sig forbi en lygtepæl i Odense efter nytårsaften, har man nok heller ikke kunne undgå at se en seddel med Christinas efterlysning af sin hund.

Men selvom eftersøgningen har stået på en lille uges tid, så har det været småt med henvendelser fra folk, der har set Sisse.

Masser af telefonfis

Omkring 15 henvendelser vurderer Christina Plougheld har været fra unge, der har set hendes nummer på efterlysningssedlerne, og har lavet telefonfis med hende.

- Mange af dem ringer med hemmeligt nummer, og derfor er jeg stoppet med at tage opkald fra hemmelige numre, fortæller hun og opfordrer derfor folk til at ringe til Fyns Politi på 114, hvis man har oplysninger om Sisse.

Privatfoto

En enkelt brugbar henvendelse er det dog blevet til. Det var fra nogen, der havde set en løs hund ved H.C. Andersens Museet i fredags.

- Der har vi selvfølgelig også været, og vi har efterspurgt overvågning fra museet, som vi afventer svar på nu, fortæller Christina Plougheld.

Hun opfordrer folk til at kigge i deres haver, skurer, garager og andre gemmesteder, hvor hunde kan søge hen for ly og læ.

- Folk er måske ikke så meget i haven på denne tid af året, og derfor kan det være et bedre sted at lede. Det er oftest ikke på sin gåtur, man finder en hund, da de typisk vil forsøge at gemme sig, slutter hun og tilføjer, at selvom hun håber Sisse er i live, så er hendes største håb at få vished og en afklaring.

Sisse beskrives som en lille sort og hvid hund, der er uden sele og halsbånd.

5. jan. 2025 kl. 13:35

Over 100 husstande mangler strøm efter kortslutning

LYT
Del
Link
kopieret!

108 beboere i Odense SV er søndag middag og eftermiddag uden strøm. Det oplyser Energi Fyn på sin hjemmeside.

Årsagen skulle være en kortslutning i et kabelskab. Energi Fyn oplyser, at der er en montør på stedet, og at alle husstande forventes at have strøm igen senest klokken 16.

Kortslutningen er registreret kvart over 11 søndag.

TV 2 Fyn følger sagen.

5. jan. 2025 kl. 12:53

Troels Bech har fokus på noget "langt større" end at rykke op i Superligaen

LYT
Del
Link
kopieret!

Der var store smil og frostgrader, da TV 2 Sport besøgte 1. Divisionsklubben OB på træningsanlægget i Ådalen lørdag.

Ikke normalt et vejr, der får humøret op hos en flok fodboldspillere, som bruger det meste af deres arbejdstid udendørs. Men lørdag var det anderledes.

- Nu har vi haft fire uger fri, og det er måske en uge for meget, synes jeg. Det bliver dejligt at komme i gang, og det var dejligt at se gutterne igen, siger OB’s anfører, Viljar Myhra.

Også klubbens topscorer, Luca Kjerrumgaard, stillede velvilligt op til interview i et par shorts inden dagens træning trods kulden.

- Det bliver en kold omgang, men jeg har glædet mig til at komme tilbage, siger han.

Da træningen først gik i gang, havde Kjerrumgaard dog pakket de målfarlige stænger ind i et ekstra lag.

Et ændret OB

Måske er spillernes træningsiver her på årets første arbejdsdag i virkeligheden et meget godt billede på, at klubben befinder sig et andet sted, end den gjorde i foråret.

Først rykkede klubben ud af Superligaen, og kort tid efter vinkede man farvel til fodbolddirektør Björn Wesström, inden Troels Bech overtog rollen som sportsdirektør i klubben, som har haft stor betydning.

Er det sjovere at være OB-spiller nu end i foråret?

- Det er det på mange måder. Specielt i hverdagen, siger Viljar Myhra, som forklarer, at spillertruppen er begyndt at arrangere sociale arrangementer for at styrke sammenholdet.

Spillerne tager blandt andet på fisketure og shelterture sammen.

- Der er stor forskel på miljøet her nu i forhold til, hvordan det var tidligere, så klubben og os spillere har virkelig gjort et godt stykke arbejde for at forbedre tingene her.

At OB i øjeblikket ligger klart i spidsen af 1. Division med otte point ned til nummer to, er blot frugterne, som bliver høstet af de miljøforandringer, der er sket i klubben over det seneste halve år, mener anføreren.

- Når tingene er bedre i omklædningsrummet, er tingene også bedre ude på banen. Det er resultatet af hårdt arbejde og godt arbejde.

Hvor meget savner I Superligaen?

- Virkelig meget, så vi skal arbejde stenhårdt for at få klubben op, hvor den hører hjemme. Det fortjener byen og klubben og fansene.

Foråret bliver en karaktertest

I OB er det alle mand på træningsbanen. Det gælder også sportsdirektør Troels Bech, der ligesom spillerne var mødt ind lørdag.

Og han har en klar vision for, hvordan man i Odense sikrer, at Danmarks tredjestørste by er repræsenteret i Superligaen efter sommer.

- Det bliver jo en karaktertest. For det er jo før sket for hold, at når man har noget i hænderne, er man bange for at miste det, og så bliver man lidt for defensiv. Det vil vi ikke have – vi vil gerne angribe, siger han.

- Vi vil hele tiden gerne være på jagt, for det klæder de fleste, og det klæder i hvert fald os bedst.

Men spørger man sportsdirektøren ind til det, der – hvis alt går efter planen – venter til næste sæson, er det ikke noget, der fylder i fodboldtankerne.

Hvor meget savner du at have OB i Superligaen?

- Det er faktisk ikke det, der optager mig. Det er mere det med at gøre OB stærke, og hvis vi bliver stærke nok, så spiller vi også i bedre ligaer, end vi gør nu.

- Der er noget, der er langt større for mig, og det er at samle kræfterne i den her klub, så det holder.

OB spiller første kamp i forårssæsonen den 21. februar. Inden da tester de formen med træningskampe mod Superliga-klubberne Sønderjyske, AGF og Silkeborg IF.

5. jan. 2025 kl. 11:54
Nete Stautz-Nielsen

Se læsernes billeder - nordlyset dansede over den fynske himmel

LYT
Del
Link
kopieret!

Efter en længere periode med en konstant skyet himmel, har der i weekenden været klar himmel i længere perioder, og natten til søndag kunne man flere steder se nordlyset.

Det syn har flere læsere og tv-seere delt med TV 2 Fyn i Facebookgruppen “Den Fynske Redaktion”, hvor du kan se flere billeder og også dele dine billeder med os.

Herunder kan du se et udvalg af billederne.

Ulla Vittrup Oxenvad
Leif Sørensen
Linda Engelbrekt Larsen
Dorte Kaspersen
Nete Stautz-Nielsen
Sisse Jensen
/
5. jan. 2025 kl. 10:49
Daniel Glad

Frustrerede butiksejere undlader at anmelde stigende plage til politiet

LYT
Del
Link
kopieret!

Butikstyverier er blevet en stigende tendens i detailhandlen landet over.

Alene i de tre første kvartaler af 2024 blev der ifølge Dansk Erhverv anmeldt flere end 20.000 butikstyverier. Men antallet af butikstyverier er ifølge erhvervsorganisationen i virkeligheden langt højere.

Det er nemlig ikke alle tyverier, der bliver anmeldt, fremgår det af en analyse blandt Dansk Erhvervs medlemsvirksomheder.

- Nedslående

Hver anden virksomhed - 49 procent - begrunder de manglende anmeldelser med utilstrækkelige ressourcer hos politiet til at følge op på sagerne.

- Det er meget nedslående og udtryk for, at tilliden til politiet kan ligge på et meget lille sted ude i butikkerne, siger chef for detailhandelssikkerhed i Dansk Erhverv Henrik Sedenmark.

Når butikkerne har taget en butikstyv på fersk gerning og fået navn og adresse, bliver anmeldelserne som regel hurtigt fulgt op, forklarer fagchefen.

- Men hvis der er tale om et tyveri, der kræver noget efterforskning - det kan være politiet skal tjekke noget videoovervågning, afhøre vidner eller tage andre efterforskningsskridt - så er vores erfaring, at mange af de sager bliver henlagt eller opgivet på anden vis.

Mangel på ressourcer

Det er ifølge fagchefen i Dansk Erhverv ikke mangel på vilje til at gøre noget ved anmeldelserne, men manglende ressourcer, der er problemet.

- Det er efter vores mening nødvendigt, at politiet bliver tilført flere ressourcer, så vi kan få vendt udviklingen, siger Henrik Sedenmark.

Justitsminister Peter Hummelgaard (S) har tidligere udtalt, at "regeringen ser med alvor på den store stigning i butikstyverier".

Bødestraffen skal hæves

Regeringen vil blandt andet hæve bødestraffen, så butikstyveri som udgangspunkt altid koster en bøde på mindst 1000 kroner, første gang en person bliver taget for butikstyveri. Det er en fordobling i forhold til i dag.

Tallene for butikstyverier i sidste kvartal af 2024 er endnu ikke opgjort. I 2023 blev der i alt anmeldt 25.175 butikstyverier i Danmark.

161 detailhandelsvirksomheder har besvaret undersøgelsen, som Dansk Erhverv har foretaget.

5. jan. 2025 kl. 9:36
Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix

DMI varsler farligt vejrfænomen

LYT
Del
Link
kopieret!

Der er på tværs af Danmark risiko for let isslag fra søndag aften til mandag formiddag.

Det oplyser Mette Zhang, som er meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), tidligt søndag morgen.

Det skyldes en varmfront, som sidst på eftermiddagen søndag vil bevæge sig op over landet med udbredt sne, slud og regn, forklarer hun.

- Varslingen gælder alle dele af Danmark, for fronten ser i løbet af aftenen og natten ud til at skulle bevæge sig ind over hele landet.

Farligt vejrfænomen

Isslag opstår, når underafkølet vand bliver til is på en overflade.

Nedbør, der egentlig falder som sne, bevæger sig således ned gennem et varmere luftlag, hvor det smelter og bliver til vand. Når vandet så når et nyt og koldt lag luft helt nede ved jorden, bliver det underafkølet.

I det øjeblik, hvor vandet rammer jorden, bliver det så til is.

- Alle overflader, der rammes af isslag, bliver glaseret med et tyndt lag is, så det bliver glat. Spejlglat, forklarer Mette Zhang.

- Det er cykelstier, veje, fortove, alt. Så det er et ret farligt vejrfænomen.

Barskt vejr på vej

Der er derfor grund til at være særligt opmærksom, hvis man søndag aften eller nat har planer om at begive sig ud i trafikken.

Også mandag morgen skal bilister, cyklister og fodgængere være klar over risikoen for isslag, siger meteorologen.

Generelt byder søndag aften og nat på barskt vejr.

Dagen starter skyet og tørt, men når eftermiddagens varmfront går i land, kommer der blæst og aftentemperaturer fra -1 grad til 2 graders varme.

- Det vil i den grad føles barskt og ubehageligt. Det kommer til at blæse rigtig gevaldigt, siger Mette Zhang.

5. jan. 2025 kl. 8:31
Presse-fotos.dk

Saltspreder væltede ved Rosengårdcentret

LYT
Del
Link
kopieret!

Lørdag aften kom føreren af en traktor med saltspreder galt afsted ved Rosengårdcentret på Ørbækvej, da saltsprederen væltede i en rundkørsel.

Vagtchef hos Fyns Politi Christoffer Jacobsen bekræfter trafikuheldet og fortæller, at politiet var ude for at besigtige omfanget af ulykken.

Presse-fotos.dk

Ingen person kom til skade, og en bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge trafikuheldet nærmere. Af samme årsag kan vagtchefen endnu ikke fortælle, hvad der forårsagede uheldet.

Det var kun anhængeren med salt, der væltede og ikke traktoren, oplyser vagtchefen videre.

Efterfølgende skulle vejen ryddes for en masse salt, der var væltet ud af saltsprederen.

Presse-fotos.dk
5. jan. 2025 kl. 8:15
Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Derfor var Viktor Axelsen for en sjælden gang skyld mødt op for at modtage pris

LYT
Del
Link
kopieret!

Lørdag aften blev sporten og danske atleter hyldes ved Sport 2024, og på den røde løber var der én person, der normalt ikke er at finde.

Viktor Axelsen plejer som regel ikke at deltage til showet på trods af at have vundet flere priser de seneste år. Det skyldes, at den store Super 1000-turnering Malaysia Open altid spilles i starten af januar.

Den turnering stiller badmintonstjernen også op til, når den skydes i gang natten til tirsdag dansk tid. Og han erkender, at forberedelserne bliver forringet end tidligere set.

- Jeg er normalt ikke til det her show, fordi jeg skal spille på tirsdag. Så det kommer ikke til at blive de mest optimale forberedelser, men lige den her gang har jeg valgt at prioritere aftenen for at få sat et OL-punktum, forklarer han til TV 2 Sport.

Løb med ærefuld titel

Viktor Axelsen, som vandt guld ved sommerens olympiske lege i Paris, blev lørdag kåret som Årets Sportsnavn i 2024.

Det er tredje gang i karrieren, at Axelsen tager prisen. Han tog også prisen i 2017 og 2021.

Det har ingen individuel atlet præsteret tidligere. Kvindelandsholdet i håndbold har dog også vundet prisen tre gange.

Det er Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark, der står bag kåringen.

Vil nyde de store øjeblikke

Udover at modtage titlen som Årets Sportsnavn har Axelsen samtidig valgt at ville fejre den store triumf og måske lige nyde øjeblikket lidt mere denne gang.

- Jeg tror, at det er sundt lige at stoppe op. Specielt nu hvor jeg måske kigger mod efteråret i min karriere. Jeg spiller ikke i ti år mere i hvert fald, så jeg har valgt at stoppe op og prioritere det her.

Viktor Axelsen møder Lee Cheuk Yiu i første runde ved Malaysia Open.

5. jan. 2025 kl. 6:00

Politikere vil stramme reglerne for fyrværkeri - sådan vil de gøre det

LYT
Del
Link
kopieret!

Nytåret 2024/2025 førte nye regler med sig. Affyringsperioden var blevet forkortet, hvilket betød, at man kun måtte fyre fyrværkeri af fra 31. december til 1. januar.

Alligevel valgte mange fortsat at fyre af uden for perioden, og ifølge Sikkerhedsstyrelsen var der sågar flere fyrværkeriulykker dette nytår i forhold til året forinden.

En af ulykkerne endte med, at en 24-årig mand fra Odense mistede livet.

Flere folketingsmedlemmer er nu åbne over for, at man igen skal kigge på, om fyrværkerilovgivningen skal skærpes yderligere.

- Jeg synes, det er relevant at kigge på, om der er behov for yderligere stramninger, fortæller folketingspolitiker for Venstre Lars Christian Lilleholt til TV 2 Fyn.

Han mener dog ikke, at man skal gøre fyrværkeri ulovligt.

Den store bødeblok skal frem

Venstre-politikeren fortæller, at han ikke mener, det vil løse problemet, hvis man vælger at gøre køb og salg af fyrværkeri ulovligt.

- Gør vi det ulovligt, skaber vi blot et marked for ulovligt fyrværkeri, fortæller han.

Helt konkret foreslår Lars Christian Lilleholt, at man skal kigge på, om man skal hæve bødesatsen for at fyre at uden for affyringsperioden endnu en gang.

I 2024 blev bødesatsen sat op til 2.500 kroner.

Folketingsmedlem for Socialdemokratiet Bjørn Brandenborg mener også, at man skal genevaluere den nuværende lovgivning på området.

- Vi kommer til at kigge på, om der er mere brug for regulering på området, fortæller Bjørn Brandenborg til TV 2 Fyn.

5. jan. 2025 kl. 5:00

Søndag kan byde på flere snebyger

LYT
Del
Link
kopieret!

Søndag bliver en overskyet dag, hvor det i første omgang mestendels vil holde tørt.

Men sidst på eftermiddagen kan der komme sne eller slud fra sydvest, som lokalt kan gå over i isslag.

Temperaturen når ned mellem frysepunktet og to graders varme med en svag til jævn vind fra syd. Den vil senere dreje over til omkring sydøst og bliver let til frisk.

Dit digitale aftryk

Vi bruger cookies for at gøre din oplevelse bedre. Enkelte bruges til reklameformål. Vi klatter ikke med dine data, og du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere her.

Du kan altid ændre dine præferencer senere

Her kan du finde en oversigt over, hvilke cookies vi potentielt sætter.

Se flere detaljer om vores cookies her